Monday, September 20, 2010

Έξυπνες λύσεις σε καθημερινά προβλήματα


 Μία εταιρία λεωφορείων στην Κίνα έχει ξεκινήσει μια νέα καμπάνια «ασφαλής οδήγησης», τοποθέτησε διπλά στον οδηγό ένα μεγάλο μπολ με νερό, αυτός οδηγεί προσεκτικά για να μην χυθεί το νερό μέχρι το τέλος της βάρδιας του..



Υπήρχαν δύο  ζέβρες στον ζωολογικό κήπο Marah Land, οι οποίες δυστυχώς πέθαναν .. Δεδομένου ότι ήταν ένα από τα κυριότερα αξιοθέατα του ζωολογικού κήπου και δεν υπήρχαν χρήματα για να αντικαταστήσουν τα νεκρά ζώα,  οι υπεύθυνοι σκεφτήκαν μια ασυνήθιστη λύση. Έβαψαν με βαφή μαλλιών 2 γαϊδουράκια και τα παρουσιάζουν σαν ζέβρες στο κοινό !!!



Έχετε κουραστεί να κάθεστε και να ανησυχείτε τι βλέπουν αυτοί που είναι πίσω σας ; Ο κύριος της φωτογραφίας βρήκε την λύση .. λιγο σελοτεϊπ και τελειωσατε!!




Είστε σε μια χωρά που δεν γνωρίζεται την γλωσσά,  το παρακάτω μπλουζάκι δίνει την λύση.  Δείχνεται τι ψάχνεται και ελπίζεται ότι αυτός που θα σας εξηγήσει ξέρει την γλωσσά που μιλάτε για να καταλάβετε !!!


Είστε έξω και ανησυχείτε για το φερμουάρ σας;  Η Lisa Sjövall δημιούργησε το προφανές,  ένα λαστιχάκι που πιάνεται από το κουμπί …εύκολο στην χρήση και οικονομική ιδεα..

 
Έχετε κουραστεί να κοιτούν το σκύλο σας με μισό μάτι και να φεύγουν μακριά του; Ο κύριος που έχει το σκύλο μάλλον ναι και έκανε το εξής, μεταμόρφωσε το Doberman του σε ένα γλυκύτατο κανίς