Friday, September 17, 2010

Παράξενοι γάμοι

Η γυναίκα που παντρεύτηκε τον πύργο του Άιφελ

Η Erika La Tour Eiffel, 37 ετών, πρώην στρατιώτικος σε μια σεμνή τελετή με λίγους φίλους παντρεύτηκε τον πύργο του Άιφελ και φυσικά άλλαξε και το επώνυμο της !!!


Ο άνθρωπος που παντρεύτηκε τον εαυτό του

Liu Ye 39 ετών από την πόλη Zhuhai, Κίνα. Η τελετή έγινε μπροστά σε 100 καλεσμένους σε μια παραδοσιακή αυλή, ντυμένος στα λευκά παντρεύτηκε μια φωτογραφία του που φορούσε κόκκινο νυφικό!!!

Η γυναίκα που παντρεύτηκε με το Τείχος του Βερολίνου

Eija-Riitta Berliner-Mauer, 54, το επώνυμο της σημαίνει τείχος του Βερολίνου στα γερμανικά, ο γάμος έγινε 1979. Ενώ παραμένει παρθένα, και επιμένει ότι έχει μια πλήρη, στοργική σχέση με τον τοίχο.

Ο Ιάπωνας που παντρεύτηκε έναν χαρακτήρα από το παιχνίδι ¨Love Plus¨

Τον Νοέμβριο ένας Ιάπωνας γνωστός ως Sal9000 παντρεύτηκε την Nene Anegasaki από το παιχνίδι Nintendo DS video Love Plus σε μια πραγματική τελετή .

Η γυναίκα που παντρεύτηκε τον νεκρό φίλο της


Magali Jaskiewicz και Jonathan George είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν στο τοπικό δημαρχείο το Νοέμβριο του 2008, αλλά σκοτώθηκε μόλις δύο ημέρες πριν από την τελετή σε ένα ατύχημα με μηχανή.. Σύμφωνα με το γαλλικό υπουργείου Εσωτερικών, δέκα περίπου μεταθανάτιοι γάμοι γίνονται κάθε χρόνο στη Γαλλία..

Ο άντρας που παντρεύτηκε ένα μαξιλάρι


Ένας Κορεάτης ερωτεύτηκε και τελικά παντρεύτηκε το μαξιλάρι του, στο όποιο τοποθέτησε ένα νυφικό ..

Η γυναίκα που παντρεύτηκε ένα φίδι


Μια γυναίκα η οποία ερωτεύτηκε ένα φίδι το παντρεύτηκε στο χωριό Khurda περιοχή Orissa. Ο ασυνήθιστος γάμος έγινε το 2006 με 2,000 καλεσμένους που πήραν μέρος σε μια πομπή για να γιορτάσουν το γεγονός