Monday, September 20, 2010

Τρελες χειρουργικές επεμβάσεις


Η Nileen Namita, είναι 49 ετών και μητέρα 3 παιδιών. Η Namita είναι πεπεισμένη ότι είναι η μετενσάρκωση της Βασίλισσας Νεφερτίτης, υποβλήθηκε σε 51 χειρουργικές επεμβάσεις για να επιτευχθεί το όνειρο της, να μοιάζει στην βασίλισσα. Της κόστισε πάνω από 330.000 δολάρια.




Η 57χρονη γιαγιά Annette Edwards παντα αγαπούσε τα κουνέλια, δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Δαπάνησε 16.000 δολάρια για να μοιάζει στην Jessica Rabbit, από την ταινία Who Framed Roger Rabbit. Το πιο σημαντικό γι αυτήν ήταν να αποκτήσει το βλέμμα της Jessica.. νομίζω πως άδικα έκανε την επέμβαση πάντως!




Αν δείτε την φωτογραφια του μετα παρακατω μπορείτε να σκεφτείτε ότι η Janet  και η Jane Cunliffe είναι δίδυμες . Αλλά δεν είναι, δεν είναι καν αδελφές. Είναι μητέρα και κόρη! Η  Janet ξόδεψε περισσότερα από  13.000 δολάρια  για πλαστικες  επεμβάσεις σε μια απελπισμένη προσπάθεια να γεφυρώσει το 22χρονο  χάσμα ηλικίας μεταξύ της ιδίας και της κόρης της.                                                                   
το πριν : 


 και το εντυπωσιακό μετά  :



Ενώ οι περισσότεροι από εμάς προσπαθούν να διεκδικήσουν την ατομικότητά τους,  οι 34χρονες δίδυμες αδερφές  Jo και Kerry Burton πασχίζουν να παραμείνουν όμοιες.. Όταν ήταν 21 η  Jo αποφάσισε να κάνει μια  διορθωτική χειρουργική επέμβαση στη μύτη της, ακλούθησε και η  Kerry ώστε παραμείνουν όμοιες . Από εκείνη την ημέρα, οι αδελφές έχουν δαπανήσει  60.000 λίρες  για ένα πλήθος επεμβάσεων. Επίσης  όλα εκτελούνται ταυτόχρονα από τον ίδιο γιατρό  γιατί δεν μπορούν να είναι χώρια. Την ώρα του χειρουργείου έχουν τα ονόματα τους γραμμένα στην κοιλία για να γνωρίζει ο γιατρός ποια είναι ποια !!





Η Miki Jay έχει αποδείξει ότι δεν χρειάζεται να είσαι άντρας για να γίνεις επαγγελματίας σωσίας του Michael Jackson . Η Jay έχει δαπανήσει  περίπου  16.000 δολάρια για επεμβάσεις ώστε να μοιάζει στον Jackson. Η εμμονή της ξεκίνησε μετά τη νίκη ένα talent show, το 1991. 





Η Sarah Burge μια 49χρονη αισθητικός έχει δαπανήσει ως σήμερα 539.500 λίρες για να καταφέρει να μοιάζει στην κούκλα Barbie , σπάζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ που κατείχε προηγουμένως η αμερικανική Cindy Jackson, η όποια επίσης ήθελε να μοιάζει στην περίφημη κούκλα. Μητέρα τριών παιδιών  έχει υποστεί σε περισσότερες από 100 χειρουργικές επεμβάσεις .




Η Jocelyn Wildenstein ήθελε να μοιάζει με γάτα!! Μετά από αμέτρητα χειρουργεία (ούτε η ίδια θυμάται πόσα) και αφού ξόδεψε πάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια πέτυχε τον σκοπό της,  αυτή θαυμάζει τον εαυτό της και εμείς τρομάζουμε όταν την βλέπουμε…