Sunday, September 19, 2010

4 παράξενα χόμπυ


 Παίζοντας τον νεκρό

Ο Chuck Lamb είναι ένας 47 χρονος παντρεμένος και με 6 παιδιά… χόμπι του είναι να παίζει τον νεκρό , βγάζει φωτογραφίες και βίντεο και τα ανεβάζει στην ιστοσελίδα του από το 2005.. το πιο περίεργο είναι ότι έχει 32 εκατομμύρια επισκέψεις στην σελίδα του, επίσης έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση , έχει δώσει συνεντεύξεις σε ραδιόφωνο και διαφορές εφημερίδες.. 


Οπού κάμερα..

Paul Yarrow από το νότιο  Λονδίνο. Σίγουρα του αρέσει να εμφανίζεται τηλεόραση, έτσι κάθε φορά που ένα συνεργείο ειδήσεων έχει στηθεί σε δημόσιο χώρο αυτός είναι εκεί . Έχει εμφανιστεί στο φόντο των ζωντανών ειδήσεων του BBC, ITV, Channel 4 και του Sky News σε τυχαίες θέσεις και σε τυχαίες χρονικές στιγμές.




Συλλέγοντας χάπια Ecstasy

Ένας ολλανδός πέρασε 2 δεκαετίες συλλέγοντας χάπια έκσταση, η συλλογή περιείχε 2.400  χάπια σε όλα τα χρώματα και σχήματα..το 2009 ένα μεγάλο σύνολο κλάπηκε παρά το παράνομο χαρακτήρα της συλλογής αποφάσισε να γνωστοποίηση το θέμα επειδή ανησυχούσε για τις πιθανές συνέπιες που θα είχε κάποιος αν έπαιρνε τα χάπια του..

Μηνύσεις

Παρά το γεγονός ότι είναι έγκλειστος σε μια ομοσπονδιακή φυλακή του Κεντάκι για άπατες,  ο Jonathan Lee Riches έχει μπει στο βιβλίο Γκίνες . Ονομάστηκε ως το πρόσωπο το οποίο έχει υποβάλει τις πιο πολλές μηνύσεις. Δείτε μερικές από τις αγωγές  που άσκησε : στον πρώην Πρόεδρο George W. Bush, στους Σομαλούς  πειρατές, στην  Britney Spears, σ την  Martha Stewart,  στον Πλάτωνα, στον Nostradamus, σε διάφορους  βουδιστές μονάχους ,  στον Πύργο του Άιφελ, στο Πακιστάν , στον Χίτλερ , στις 13 φυλές του Ισραήλ , στον Τσε Γκεβάρα ,στον πλανήτη Πλούτωνα,  την ρωμαϊκή αυτοκρατορία ακόμη και στο Άγιο δισκοπότηρο !!!!