Wednesday, February 8, 2012

Οι 5 πιο ανεύθυνοι γονείς

Η Sarah Burge, η αυτο-αποκαλούμενη «Ανθρώπινη Barbie» δώρισε στην κόρη της μια δωροεπιταγή 10.000 δολαρίων για χειρουργική επέμβαση αύξησης στήθους, όταν αυτή θα γίνει 16 που θα είναι και νόμιμη η επέμβαση..




Η Torry Hansen μια 33χρονη γυναίκα από το Τεννεσί υιοθέτησε ένα 7 χρόνο αγόρι από την Ρωσία . Μια μέρα τον έβαλε σε ένα αεροπλάνο και τον έστειλε πίσω στην Μόσχα μ’ ένα σημείωμα που έγραφε:  «Λυπάμαι... Δεν επιθυμώ πλέον να είμαι γονέας αυτού του παιδιού, έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα». Η Ρωσία μετά από αυτό απείλησε να αναστείλει όλες τις υιοθεσίες παιδιών που έγιναν σε οικογένειες στην Αμερική



Ένα νοτιοκορεατικό ζευγάρι συνελήφθη  γιατί άφησαν την 3μηνων κόρη τους να πεθάνει από πείνα. Το βρέφος έμενε μόνο στο σπίτι και οι γονείς περνούσαν αμέτρητες ώρες σε ένα ιντερνέτ καφέ μεγαλώνοντας το εικονικό παιδί τους, την Anima  σε ένα online παιχνίδι με θέμα την  ανατροφή ενός εικονικού μωρού.



Ο Billy Joe Madden ένας πατέρας από το Μισισίπι, αποφάσισε να αφήσει των οκτώ ετών γιο του, να οδηγήσει το αυτοκίνητο τους για να πάρει έναν υπνάκο αφού ήταν πολύ μεθυσμένος, στο πίσω κάθισμα καθόταν ο μικρότερος γιος του μολις 4 ετών.



 Ένα ζευγάρι ξέχασε το 8 μηνών αγοράκι τους σε καποιο παρκινγκ μέσα στο καροτσάκι του. Όταν έφτασαν σπίτι συνειδητοποίησαν ότι λείπει το μωρό . Το μωρό πρόσεξε κάποιος μικροπωλητής, η ζώνη του καροτσιού δεν ήταν δεμένη και το μωρό ήταν θαύμα που δεν έπεσε,  ήταν καμένο από τον ήλιο και αφυδατωμένο, διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες